Header

Nastavni kadar

Perišić Vladan

Dr Vladan Perišić

vladan perisic
Dr Vladan Perišić je rođen je 14.07.1961. godine u Sremskoj Mitrovici. Gimnaziju "Ivo Lola Ribar" završio u rodnom gradu. Završio je Pravni fakultet na Univerzitetu u Sarajevu.

Magistarske studije iz oblasti Radnog prava sa Pravom socijalnog osiguranja i Pravom MOR-a i izbornim predmetima, Evropsko radno pravo i Rešavanje kolektivnih radnih sporova, upisao je 2004. godine na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu (prof. dr Borivoje Šunderić i prof. dr Branko Lubarda). Magistarsku tezu "Radni odnosi u državnim organima" odbranio je 2008. godine pred komisijom: prof. dr Zoran Ivošević, prof. dr Nebojša Šarkić i prof. dr Bogoljub Milosavljević i stekao naučno zvanje, magistar pravnih nauka.

Doktorirao je na pravnom fakultetu Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu 2010. godine, pred komisijom, prof. dr Dušanka Đurđev, prof. dr Ivanka Spasić i prof. dr Nenad Avramović. Odbranio je doktorsku tezu "Privredna komora kao asocijacija u pravnom sistemu Republike Srbije - položaj i pravci razvoja" i stekao naučno zvanje doktor pravnih nauka.